Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Zwarte bes?

Zwarte bes is een plant uit de ribesfamilie die groeit in Noord-Azië en Centraal- en Noord-Europa. Het komt in het wild voor op natte, voedselrijke grond in loofbossen en moerasachtige bossen. Er worden meerdere gezondheidsvoordelen toegeschreven aan de Zwarte bes. De bes van de plant bevat verschillende vitamines en mineralen, waaronder de antioxidanten vitamine C en E. Het blad van de Zwarte bes is rijk aan bioflavonoïden, anthocyanen en tannines.

Zwarte bes heeft meerdere gezondheidsvoordelen

Hoe wordt Zwarte bes gebruikt?

Zwarte bessenblad geeft energie bij vermoeidheid en geestelijke druk. Ook helpt dit voedingssupplement bij het afslanken en is het goed voor de gewrichten.

Zwarte bes capsules kopen bij Supergoods

Zwarte bes capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Zwarte bes heeft meerdere gezondheidsvoordelen

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

 

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zwarte bes (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *