Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Zilverkaars?

Zilverkaars is een gladde (kale) kruidachtige vaste plant die grote, samengestelde bladeren maakt uit een ondergrondse wortelstok. Als hij bloeit heeft hij mooie witte pluimen. Het wordt al eeuwen in de Noord-Amerikaanse kruidenkunde ingezet en wordt ook in Nederland steeds bekender. Het is een typisch vrouwenkruid.

Zilverkaars kruid

Hoe wordt Zilverkaars gebruikt?

Het wordt als voedingssupplement voor vrouwen ingezet voor het bestrijden van de symptomen van menopauze en de overgang. Het wordt door vrouwen gebruikt bij opvliegers en hevig transpireren. Ook wordt het soms aanbevolen bij menstruatieklachten.

Zilverkaars capsules kopen bij Supergoods

Zilverkaars capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zilverkaars (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *