Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Yerba mate?

Yerba mate is een boom afkomstig uit Zuid-Amerika. Hier wordt Yerba mate voornamelijk als thee gedronken. Het bevat veel vitaminen en mineralen, aminozuren en polyfenolen; een groep van fytochemicaliën die fungeren als krachtige antioxidanten. Hierdoor heeft het verschillende gezondheidsvoordelen.

Yerba mate bladeren

Hoe wordt Yerba mate gebruikt?

Yerba mate bevat vitamines, mineralen, aminozuren en polyfenolen. Dit geeft veel gezondheidsvoordelen. Zo is het goed voor de nierfunctie en urinewegen en zorgt het voor een goede vochtbalans. Ook is het goed voor het hart en de bloedvaten. Het heeft een ondersteunende effect op de vetstofwisseling en wordt daarom ook veel gebruikt bij het afvallen.

Yerba mate capsules kopen bij Supergoods

Yerba mate capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Yerba mate capsules kopen

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

 

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yerba mate (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *