Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Weegbree?

Weegbree is een plant die in Europa, Azië, Noord-Afrika en Noord-Amerika groeit. Het groeit voornamelijk op vochtige, zandige grond. Weegbree heeft verschillende positieve eigenschappen voor het menselijk lichaam.

Weegbree is goed voor het lichaam

Hoe wordt Weegbree gebruikt?

Weegbree helpt het bij astma en bronchitis en als er pollen in de lucht zijn. Ook heeft het een verzachtende werking op de keel. Daarnaast kan het worden gebruikt voor het behoud van soepele gewrichten, voor een goede darmfunctie en ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Weegbree capsules kopen bij Supergoods

Weegbree capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Weegbree (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *