Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Valeriaan?

Valeriaan, ofwel Valeriana officinalis, is een kruidachtige plant uit de kamperfoeliefamilie. De plant is nog steeds op veel plekken in Nederland te vinden en groeit voornamelijk in luchtige, vochtige grond. Uit de wortelstok wordt een extract verkregen dat gebruikt wordt als bestanddeel voor rustgevende middelen.

Valeriaan kruid

Hoe wordt Valeriaan gebruikt?

Valeriaan is een natuurlijke ontspanner en werkt de kwalen weg die door spanningen zijn ontstaan. Het wordt veel gebruikt bij stress en om lekker te kunnen slapen.

Valeriaan capsules kopen bij Supergoods

Valeriaan capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Valeriaan capsules om te ontspannen en te slapen

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Valeriaan (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *