Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Sint Janskruid?

Sint Janskruid is een plant uit de hertshooifamilie, die van nature voor komt in Europa. Het kruid, ook bekend als Hypericum perforatum of St John’s wort, met gele bloemen bloeit rond het Sint-Jansfeest op 24 juni, de tijd dat de zon op zijn hoogst staat. Het kruid is al lang in gebruik als geneeskrachtig kruid en is als plantaardig antidepressivum verkrijgbaar.

Sint Janskruid of Hypericum perforatum

Hoe wordt Sint Janskruid gebruikt?

Sint Janskruid is al lang in gebruik als geneeskrachtig kruid en is als plantaardig antidepressivum verkrijgbaar. Het kruid wordt vaak ingezet bij een neerslachtig, somber of lusteloos gevoel. Het verbetert de stemming en wordt vaak gebruikt door mensen met lichte tot matige depressieve klachten. Net als bij andere medicijnen tegen depressiviteit beïnvloedt het de lichaamseigen stoffen in de hersenen die een rol spelen bij stemmingen en emoties.

Het is een kruid dat al vele eeuwen als natuurlijk hulpmiddel wordt gebruikt bij depressies. Uit onderzoek is gebleken dat het kruid even werkzaam is als een antidepressivum bij lichte tot matige depressies.

Sint Janskruid capsules kopen bij Supergoods

Sint Janskruid capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Sint-Janskruid capsules kopen bij lichte depressie

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sint Janskruid (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *