Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Silybum?

Silybum, ook bekend als mariadistel, is een van de meest onderzochte kruiden op heilzame en geneeskrachtige werking. Het is een krachtige antioxidant die lichamelijke cellen helpt bij bescherming. Het ondersteunt het immuunsysteem. Kurkuma, ook bekend als geelwortel, is de tweede stof in dit supplement.

Hoe wordt Silybum gebruikt?

Silybum of Mariadistel is een krachtige antioxidant die lichamelijke cellen helpt bij bescherming. Het ondersteunt het immuunsysteem. Kurkuma, ook bekend als geelwortel, is de tweede stof in dit supplement. Kurkuma bevat werkingsstoffen die zorgen voor een brede ondersteuning van de lever- en galfunctie. Silybum of mariadistel heeft hierop een synergistisch effect, waardoor onder meer de vertering van voedsel normaal kan verlopen. Deze capsules zijn een sterk combinatieproduct van mariadistel en kurkuma, die beiden bijdragen aan de instandhouding van een normale leverfunctie.

Silybum capsules kopen bij Supergoods

Silybum capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Silybum (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *