Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Siberische ginseng?

Siberische ginseng is een goed alternatief voor Chinese ginseng. Het is een kleine struik uit de klimopfamilie die groeit in Rusland en Noordoost-Azië. De wortel van de plant wordt beschouwd als adaptogeen en er worden veel gezondheidsvoordelen toegedicht aan het gebruik ervan. Siberische ginseng wordt vaak gebruikt in de Russische kruidenkunde en de traditionele Chinese geneeskunde (TCM).

Hoe wordt Siberische ginseng gebruikt?

De wortel van de plant wordt beschouwd als adaptogeen en er worden veel gezondheidsvoordelen toegedicht aan het gebruik ervan. Adaptogenen ondersteunen het lichaam bij stress en zijn goed voor het uithoudingsvermogen en het energieniveau. Het helpt het lichaam en de geest om zich makkelijker aan te passen aan extreme situaties. Deze ginseng uit Siberië is een populair product voor ondersteuning van het afweersysteem en het zorgt voor een goede weerstand. Ook zorgt het voor een goed concentratievermogen en een heldere geest.

Siberische ginseng capsules kopen bij Supergoods

Siberische ginseng capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

1 beoordeling voor Siberische Ginseng (90 capsules)

  1. Freek Jongbloed

    Ik gebruik de Siberische Ginseng nu ± 3 weken en het helpt me enorm voor mijn energie en concentratie op mijn werk en hobby. Bevalt heel goed.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *