Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Shilajit?

Shilajit, ook bekend als zweet van de rotsen, is een organische zwarte teerachtige stof. Het is een dichte, mineraalrijke massa die ontstaat uit de langzame afbraak van planten. Het is te vinden tussen de hoog gelegen rotsen in het noordoosten van India. Het is één van de populairste stoffen binnen de Indiase kruidenkunde (Ayurveda). Het is een stof met zeer gezonde eigenschappen.

Hoe wordt Shilajit gebruikt?

Shilajit is rijk aan fulvinezuur en mineralen. Het is één van de populairste stoffen binnen de Indiase kruidenkunde (Ayurveda). Shilajit is een sterke antioxidant en ondersteunt het immuunsysteem. Ook is het goed voor het libido van zowel man als vrouw. Voor sporters stimuleert het de vetvrije spiermassa.

Shilajit capsules kopen bij Supergoods

Shilajit capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shilajit (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *