Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Saw palmetto + Mariadistel?

Saw palmetto, of Zaagpalm, komt voor in het zuiden van de Verenigde Staten, het zuiden van Europa en het noorden van Afrika. Saw palmetto bevat belangrijke stoffen zoals fytosterolen, flavonoïden en etherische olie.

Mariadistel, ook bekend als melkdistel, is een stekelige plant die behoort tot de composietenfamilie. De plant komt van nature voor in het Middellandse Zeegebied maar groeit ook bij ons. Mariadistel bevat de stof silymarine. Dit is een krachtige antioxidant.

Mariadistel of melkdistel

Hoe wordt Saw palmetto + Mariadistel gebruikt?

Saw palmetto wordt van oudsher gebruikt om de urinewegen gezond te houden en de geslachtsdrift te bevorderen. Ook is het goed voor de prostaat.

De mariadistel in deze capsules bevat de stof silymarine. Dit is een krachtige antioxidant. Silymarine uit de mariadistel stimuleert de lever bij het natuurlijke ontgiftingsproces en ondersteunt daarmee de leverfunctie.

Saw palmetto + Mariadistel capsules kopen bij Supergoods

Saw palmetto + Mariadistel capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Saw Palmetto en Mariadistel capsules op tafel

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Saw palmetto + mariadistel (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *