Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Salvestrolen W10?

Salvestrolen behoren tot de groep fytoalexinen. Dit zijn verbindingen die een plant maakt om zich te beschermen tegen stressoren zoals bacteriën, schimmels, virussen en insecten. Vroeger kwam salvestrol veel voor in groente en fruit. Onder andere door het gebruik van bestrijdingsmiddelen, komt het tegenwoordig alleen nog voor in biologisch geteelde groenten en fruitsoorten. Wie nu voldoende salvestrolen binnen wil krijgen zal dus over moeten stappen op het eten van biologisch geteelde groente en fruit. Een alternatief is het innemen van een supplement met geconcentreerde salvestrolen.

Hoe wordt Salvestrolen W10 gebruikt?

Ook veel traditionele medicinale kruiden hebben een hoog gehalte aan salvestrolen. In Salvstrolen W10 capsules kennen we de volgende verschillende kruiden: Jiaogulan, Dong Ling Cao, Gember, Natrium bicarbonaat, Graviola, Ling Zhi, Cayennepeper, Pau d’arco, Zomeralsem en Calciumcarbonaat.

Salvestrolen W10 capsules kopen bij Supergoods

Salvestrolen W10 capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salvestrolen W10 (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *