Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Salix alba?

Salix alba is de botanische naam voor knotwilg of schietwilg. Het is een veel voorkomende boom in Nederland. Salix alba of schietwilg is echter niet alleen bekend door zijn aanwezigheid in het Nederlandse landschap, maar het is ook een boom met geneeskrachtige werking. Het extract in de capsules komt uit de bast van de wilg.

Hoe wordt Salix alba gebruikt?

Salix alba extract in de capsules komt uit de bast van de wilg. De bast van Salix alba is rijk aan salicine, een stof die in het lichaam wordt omgezet in salicylzuur. Het is goed tegen koorts, griep, artritis en slapeloosheid. Ook heeft het een ontstekingsremmende en pijnstillende werking.

Salix alba capsules kopen bij Supergoods

Salix alba capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salix alba (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *