Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Rode klaver?

Rode Klaver behoort tot de familie van de vlinderbloemigen. Het is een plant met een paarse bloem die in Europa en Centraal-Azië in het wild groeit. De bloemknoppen zijn van nature rijk aan isoflavonen. Verder bevat het kruid veel vitamine C, B1, B2, B3, bèta-caroteen en choline.

Rode klaver

Hoe wordt Rode klaver gebruikt?

Rode klaver wordt van oudsher gebruikt ter ondersteuning van vrouwelijke ongemakken, met name bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, prikkelbaarheid en versnelde huidveroudering. Ook kan het kruid bijdragen aan een goede conditie van hart en bloedvaten, en is het goed voor behoud van sterke botten.

Rode klaver capsules kopen bij Supergoods

Rode klaver capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

 

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rode klaver (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *