Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Resveratrol?

Resveratrol is een stof die onder andere voorkomt in de Japanse duizendknoop, maar ook in de schil van rode druiven en andere vruchten en planten. Het is een krachtige antioxidant en wordt al eeuwen gebruikt in de Japanse en Indiase kruidenkunde. De resveratrol capsules bevatten naast resveratrol ook Guldenroede, Rabdosia en Andrographis paniculata. Deze antioxidanten ondersteunen de activiteit en werking van resveratrol.

Hoe wordt Resveratrol gebruikt?

Resveratrol is een krachtige antioxidant en wordt al eeuwen gebruikt in de Japanse en Indiase kruidenkunde. De capsules bevatten naast resveratrol ook Guldenroede, Rabdosia en Andrographis paniculata. Deze antioxidanten ondersteunen de activiteit en werking van resveratrol. Antioxidanten beschermen het lichaam tegen vrije radicalen. De zwarte peper in de capsules zorgt voor een goede opname van de inhoudsstoffen. Dit supplement helpt om de cellen te beschermen en is goed voor het hart en de bloedvaten.

Resveratrol capsules kopen bij Supergoods

Resveratrol capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding. Niet gebruiken samen met bloedverdunners.

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Resveratrol (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *