Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Reishi?

Reishi is al eeuwen een bekende en belangrijke paddenstoel in de Japanse en Chinese kruidenkunde. De Chinese benaming voor deze bijzondere paddenstoel is Ling Zhi wat ‘goddelijke paddenstoel der onsterfelijkheid’ betekent. Reishi is rijk aan een hoge concentratie vitamines, voedingsstoffen, antioxidanten en adaptogenen.

Hoe wordt Reishi gebruikt?

Reishi is rijk aan verschillende voedingsstoffen zoals ijzer, selenium, antioxidanten, polysachariden, peptiden en triterpenoïden. Reishi wordt vaak gebruikt voor zijn goede werking op de cholesterolspiegel en zijn ondersteuning van het immuunsysteem. Ook is het volgens de traditionele kruidenkunde goed voor een hogere weerstand en voor de bloedcirculatie.

Reishi capsules kopen bij Supergoods

Reishi capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 à 2 capsules met voldoende water innemen voor de maaltijd. Reishi niet gebruiken tijdens de zwangerschap en bij borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reishi (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *