Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Polygonum C?

Polygonum C (Polygonum cuspidatum), ook bekend als de Japanse duizendknoop of Hu Zang, is een plant uit de duizendknoopfamilie, waar ook rabarber toe behoort. Het is als onkruid één van de meest gehate planten op aarde, maar tegelijk ook één van de meest geneeskrachtige planten op aarde. Deze plant, die echt als onkruid wordt gezien voor de tuin, is rijk aan de bijzondere stof resveratrol. De resveratrol bevindt zich vooral in de wortel van de plant. Door deze hoge concentratie resveratrol in Polygonum cuspidatum, wordt de plant al eeuwen gebruikt in de Japanse en Indiase kruidenkunde. Resveratrol is een bekende en gerenommeerde antioxidant.

Hoe wordt Polygonum C gebruikt?

Door deze hoge concentratie resveratrol in Polygonum cuspidatum, wordt de plant al eeuwen gebruikt in de Japanse en Indiase kruidenkunde. Resveratrol is een bekende en gerenommeerde antioxidant. Antioxidanten beschermen het lichaam tegen vrije radicalen. De resveratrol uit Polygonum cuspidatum helpt om de cellen te beschermen en is goed voor het hart en de bloedvaten.

Ook bevat Polygonum cuspidatum of Japanse duizendknoop verschillende mineralen en vitamines, met name vitamine A. Het wordt ook in de keuken gebruikt. De smaak is vergelijkbaar met die van rabarber, een groente uit dezelfde plantenfamilie.

Polygonum capsules kopen bij Supergoods

Polygonum capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Polygonum C (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *