Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Pau d’Arco?

Pau d’Arco is een boom uit Zuid-Amerika die voorkomt in de regenwouden van het Amazonegebied. Van oudsher gebruiken de indianen uit dit gebied de binnenkant van de bast van de boom om thee van te maken. Binnen de traditionele geneeskunde wordt er een geneeskrachtige werking toegeschreven aan de Pau d’Arco.

Hoe wordt Pau d’Arco gebruikt?

Binnen de traditionele geneeskunde wordt er een geneeskrachtige werking toegeschreven aan de Pau d’Arco. Al eeuwenlang gebruiken de Indianen in Zuid-Amerika de binnenkant van de bast van de boom bij verschillende aandoeningen, waaronder diverse infectieziekten. De boom staat bekend als een sterke antioxidant die helpt bij natuurlijk afweer en het immuunsysteem ondersteunt. De actieve bestanddelen, waaronder lapachol, hebben positieve invloed op de nachtrust en de bloedsomloop.

Pau d’Arco capsules kopen bij Supergoods

Pau d’Arco capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pau d’Arco (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *