Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Passiebloem?

Passiebloem (Passiflora incarnata) is een snel groeiende kruidachtige klimplant met kruipende of klimmende stengels. Deze bloem komt van nature voor in het zuidoosten van de Verenigde Staten. Alle delen van de plant worden in de fytotherapie als kalmeringsmiddel en als slaapmiddel gebruikt.

Passiebloem helpt ontspannen

Hoe wordt Passiebloem gebruikt?

Alle delen van de Passiflora incarnata worden in de fytotherapie als kalmeringsmiddel en als slaapmiddel gebruikt. De plant is rijk aan de stoffen flavonoïden en alkaloïden, die kunnen helpen bij slaapproblemen. Het heeft een rustgevende werking en draagt bij aan een goede slaap en nachtrust. Ook helpt het ontspannen. Een goede, ontspannende nachtrust is belangrijk voor het welzijn en de gezondheid.

Passiebloem capsules kopen bij Supergoods

Passiebloem capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Passiebloem capsules kopen

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Passiebloem (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *