Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Panax ginseng?

Panax ginseng, ook bekend als Chinese ginseng of Koreaanse ginseng, behoort tot de panax familie. De naam Ginseng is ontleend aan de Chinese term ‘Shing-seng’, wat staat voor ‘essentieel voor mensen’. De ginseng wortels zijn rijk aan ginsenosides, waarvan onderzoekers vermoeden dat ze verantwoordelijk zijn voor de positieve invloed op onze gezondheid. Panax ginseng wordt in de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) al vele eeuwen gebruikt. Het is bekend als antioxidant en draagt bij aan het natuurlijke afweer- en het immuunsysteem van het lichaam.

Hoe wordt Panax ginseng gebruikt?

Panax ginseng wordt in de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) al vele eeuwen gebruikt. Het is bekend als antioxidant en draagt bij aan het natuurlijke afweer- en het immuunsysteem van het lichaam. Het ondersteunt het fysieke en mentale welzijn. Daarnaast is Panax ginseng in Azië al eeuwenlang een belangrijk middel om het libido van man en vrouw op een natuurlijke manier te stimuleren.

Ginseng bevat veel ginsenoïden (panaxsoïden). Drie soorten vetzuur; oliezuur, palmitinezuur en stearinezuur. Mineralen: calcium, magnesium, zink, ijzer, germanium, mangaan, seleen, vanadium, chroom, kobalt, fosfor, aluminium en arseen. Vitaminen: A(betacaroteen), B1, B2, B3, B5, B11(foliumzuur), B12, biotine en vitamine C. Aminozuren: proline, glycine, alaninin, cysteïne, tyrosine, arginine, lysine, asparaginezuur, thereonine, serine, glutaminezuur, leucine, valine en histidine. Zetmeel in de vorm van van natuurlijke (gezonde) suikers zoals fructose, maltose en glucose. Vezel pectine, enkele enzymen en de citroenzuur, fumaarzuur, malonzuur, oleanolzuur en tartaarzuur.

Het heeft een adaptogene werking; waardoor het functioneren van vrijwel alle organen en klieren in het lichaam in balans wordt gebracht met het functioneren van het centraal zenuwstelsel.

Panax ginseng capsules kopen bij Supergoods

Panax ginseng capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Panax ginseng (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *