Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Paardenkastanje?

De Paardenkastanje is ook wel bekend als de wilde kastanje. De boom komt op het noordelijk halfrond voor, voornamelijk in Noord-Amerika, Europa, de Himalaya, China en Japan. De vruchten en bloemen van de witte paardenkastanje bevat de stof aescine.

Hoe wordt Paardenkastanje gebruikt?

De vruchten en bloemen van de witte paardenkastanje bevat de stof aescine. Dit is een stof die de bloedcirculatie in het lichaam ondersteunt. De paardenkastanje wordt al eeuwen gebruikt ter ondersteuning van het hart en de bloedvaten. Het helpt zware en vermoeide benen te verlichten.

Paardenkastanje capsules kopen bij Supergoods

Paardenkastanje capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Paardenkastanje (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *