Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is een Natuurlijk Slaapmiddel?

Op zoek naar een slaapmiddel voor een betere nachtrust? Dit Natuurlijk Slaapmiddel is een voedingssupplement voor het verbeteren van je slaap en nachtrust. De capsules zijn samengesteld op basis van de volgende geneeskrachtige en rustgevende kruiden: Valeriaan, Passiebloem, St. Janskruid, Gotu kola, Papaver, Jiaogulan en Vitamine C en D.

Kies voor een Natuurlijk Slaapmiddel

Lekker slapen en goed uitgerust wakker worden, dat wil natuurlijk iedereen. Kies daarom voor een Natuurlijk Slaapmiddel. Het helpt als je slecht slaapt. De combinatie van rustgevende kruiden in het Natuurlijk Slaapmiddel bevordert een goede en gezonde nachtrust. Goed slapen draagt bij aan een uitgerust en fris gevoel overdag.

Natuurlijk Slaapmiddel met kruiden voor een betere nachtrust

Heb jij last van slaapproblemen? Word je vaak moe wakker en heb je het gevoel dat je haast niet hebt geslapen? Dan ben je wellicht op zoek naar een goed slaapmiddel, maar sta je niet direct te springen om slaapmedicatie van de huisarts te gaan gebruiken. Ze hebben vaak bijwerkingen zoals verminderde alertheid, geheugenverlies, rusteloosheid en vooral afhankelijkheid. Er is gelukkig een alternatief met natuurlijke ingrediënten. Een natuurlijk slaapmiddel zonder vervelende bijwerkingen.

Dit Natuurlijk Slaapmiddel is speciaal samengesteld met meerdere natuurlijke kruiden en ingrediënten. Het is een multifunctioneel product dat verschillende voordelen biedt voor je gezondheid. Zo helpt Valeriaan niet alleen om beter te slapen, maar helpt het ook tegen spierkrampen.

Een goede nachtrust zorgt onder andere voor een uitgerust gevoel, minder stress, meer energie en een betere stofwisseling. Als je goed slaapt, zit over je lekkerder in je vel. Dit Natuurlijk Slaapmiddel van Supergoods zorgt voor een goede nachtrust waardoor je opstaat met een uitgerust gevoel. Ook heeft het effect op minder stress, meer energie en een betere stofwisseling.

Uiteraard adviseren we het gebruik van dit supplement in combinatie met een gezond en uitgebalanceerd leefpatroon met goede voeding en voldoende beweging.

De voordelen van natuurlijke slaapmiddelen

Een belangrijk voordeel van een homeopathisch of natuurlijk slaapmiddel is dat de concentratie actieve bestanddelen een stuk lager ligt dan bij slaapmedicatie die je voorgeschreven krijgt door een arts. Een Natuurlijk Slaapmiddel heeft geen verslavende werking. Je kunt er elk moment mee stoppen. En bovendien hebben ze geen nare bijwerkingen.

Dit natuurlijke slaapmiddel zorgt ervoor dat je met een fris en uitgerust gevoel opstaat. Het helpt je bij het in- en doorslapen. De speciale samenstelling van dit slaapmiddel bevat geneeskrachtige en rustgevende kruiden.

Lekker slapen met een natuurlijk slaapmiddel

Natuurlijk Slaapmiddel kopen bij Supergoods

Natuurlijk Slaapmiddel koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

 

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

2 beoordelingen voor Natuurlijk Slaapmiddel (90 capsules)

  1. Marleen de Jonge

    Ik slaap al jaren slecht, wordt veel wakker. Sinds ik dit gebruik (nu zo’n 3 weken) slaap ik rustiger. Ik word nog wel regelmatig wakker maar ik merk dat ik gemakkelijker terug in slaap val. Voor mij werkt het dus heel fijn.

  2. J. Miedema

    Op advies van een vriendin ben ik gestart met dit natuurlijke slaapmiddel omdat ik last heb van slapeloosheid en onrustige nachten. Ik gebruik dit nu een aantal dagen en ik merk al een verbetering. Ik slaap rustiger en word minder moe wakker in de ochtend. Wat mij betreft dus een aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *