Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Natuurlijk Minder Hooikoorts?

Natuurlijk Minder Hooikoorts is een voedingssupplement samengesteld op basis van een speciaal recept met de volgende geneeskrachtige kruiden en vitamines: Groot Hoefblad, Hysop, Kamille, Lindebloesem, Pepermuntblad en Vitamine B5, C en D. Deze kruiden kunnen een positief effect hebben bij hooikoortsklachten. Ze kunnen er voor zorgen dat je op een natuurlijke manier minder last hebt van hooikoorts.

Natuurlijk Minder Hooikoorts capsules als hooikoortsremmers

Wat is hooikoorts?

Hooikoorts is een allergie waarbij je lichaam reageert op het stuifmeel van sommige grassen, planten en bomen. Dit stuifmeel wordt ook wel pollen genoemd. De pollen blijven in de lucht hangen en adem je in als je buiten bent. Hooikoortsklachten ontstaan als je het stuifmeel of de pollen in je ogen, neus, mond, keel of luchtpijp krijgt. Door het contact van de pollen met je slijmvliezen ontstaat er een allergische reactie.

Naar schatting kampen twee tot drie miljoen Nederlanders met hooikoortsklachten. Wanneer je last hebt van hooikoorts reageert je lichaam eigenlijk ‘abnormaal’ op een normale stof. Je lichaam krijgt een ongewenste ontstekingsreactie van het immuunsysteem die wordt veroorzaakt door het stofje histamine. Door de vrijgekomen histamine ga je niezen en hoesten, kun je verkoudheidsklachten krijgen en krijg je last van tranen en jeuk aan je ogen.

Kies voor een Natuurlijke Hooikoorts remmer

Grassen, planten en bomen kunnen bloeien van februari tot en met september. Je kunt dus 10 maanden per jaar last kunt hebben van vervelende hooikoortsklachten, alhoewel de klachten in de lente en de zomer vaak het ergst zijn. Er zijn bij de apotheek en drogist verschillende producten verkrijgbaar die werken tegen allergische reacties. Maar mocht je liever natuurlijke producten gebruiken tegen hooikoorts, dan ben je bij Supergoods aan het goede adres. Onze Natuurlijk Minder Hooikoorts capsules zijn een goed natuurlijk alternatief voor hooikoorts remmers.

Vrouw met last van hooikoorts

Natuurlijk Minder Hooikoorts kopen bij Supergoods

Natuurlijk Minder Hooikoorst koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

 

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Natuurlijk Minder Hooikoorts (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *