Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Muira puama?

Muira puama komt oorspronkelijk uit het Braziliaanse Amazonegebied. Het is een bloemrijke boom die ongeveer 5 meter hoog kan worden. De witte bloemen van de boom hebben een intense geur die aan jasmijn doet denken. De schors van deze boom wordt al duizenden jaren door inheemse indianenstammen in het Amazonegebied gebruikt. Het hout van deze boom wordt ook wel potentiehout genoemd.

Hoe wordt Muira puama gebruikt?

De schors van deze boom wordt al duizenden jaren door inheemse indianenstammen in het Amazonegebied gebruikt. Het hout van deze boom wordt ook wel potentiehout genoemd. Muira puama stimuleert het libido van zowel man als vrouw.

Muira puama heeft haar gezondheidsvoordelen te danken aan de unieke mix van werkzame stoffen. De stoffen kunnen de seksuele verlangens stimuleren bij mannen én vrouwen. Het wordt daarnaast ook gebruikt als een algemeen tonicum voor de behandeling van zenuwstelselaandoeningen, zenuwpijn, kaalheid, menstruatiestoornissen, maag- en darmstoornissen, neuromusculaire problemen en reuma. Ook is het een antioxidant en goed voor het afweersysteem.

Muira puama capsules kopen bij Supergoods

Muira puama capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Muira Puama (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *