Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Moringa oleifera?

Moringa oleifera, ook wel de peperwortelboom, wonderboom of boom des levens genoemd, groeit in Azië en Afrika. De boom wordt doorgaans gezien als de bruikbaarste boom ter wereld, omdat bijna elk onderdeel van de boom kan worden gebruikt als voedsel of voor andere nuttige doeleinden.

De Moringa oleifera staat bekend om zijn hoge voedingswaarde en is rijk aan vitaminen en mineralen. De boom bevat meer dan 90 voedingsstoffen waaronder veel vitamines en mineralen en 47 krachtige antioxidanten. De boom bevat 7 keer zoveel vitamine C als sinaasappelen, 4 keer meer vitamine A dan wortelen, dubbel zoveel eiwit, viermaal de hoeveelheid calcium van melk en driemaal meer kalium dan bananen.

In de Indiase kruidenkunde (Ayurveda) wordt moringa gebruikt als een natuurlijk middel bij talrijke aandoeningen.

Hoe wordt Moringa oleifera gebruikt?

De Moringa oleifera staat bekend om zijn hoge voedingswaarde en is rijk aan vitaminen en mineralen. In de Indiase kruidenkunde (Ayurveda) wordt moringa gebruikt als een natuurlijk middel bij talrijke aandoeningen. De mineralen en vitaminen dragen onder andere bij tot een goede werking van het immuunsysteem. De eiwitten dragen bij tot de instandhouding van botten en de spiermassa.

Ook stimuleert Moringa oleifera de energiebalans, verhoogt het de weerstand en reguleert het de hormoonhuishouding en bloedsuikerspiegel. Het is dus een zeer krachtig superfood te noemen!

Moringa oleifera capsules kopen bij Supergoods

Moringa oleifera capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moringa Oleifera (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *