Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Monnikspeper?

Monnikspeper, ook wel bekend als Agnus castus of kuisheidsboom, is een forse heester die groeit in landen rond de Middellandse Zee, in Centraal-Azië en Noord-Amerika. De gedroogde vruchten (bessen) van de struik lijken wat uiterlijk, geur en smaak betreft op normale peperkorrels.

Hoe wordt Monnikspeper gebruikt?

In Europa en Noord-Amerika worden de gedroogde bessen van de Monnikspeper al meer dan 2000 jaar gebruikt in de kruidengeneeskunde (fytotherapie). In de kruidengeneeskunde wordt monnikspeper met name gebruikt bij spijsverteringsklachten, acne, een afwijkende menstruatiecyclus, premenstruele klachten, mastalgie (pijn aan de borsten) en verminderde vruchtbaarheid.

Tegenwoordig wordt de monnikspeperbes nog steeds gebruikt bij vrouwenkwaaltjes, omdat het een harmoniserende invloed heeft op de (vrouwelijke) hormoonhuishouding. Monnikspeper is in Duitsland een veel gebruikt kruidengeneesmiddel (fytotherapeutica).

Monnikspeper capsules kopen bij Supergoods

Monnikspeper capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Monnikspeper (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *