Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Mariadistel?

Mariadistel is een stekelige plant die behoort tot de composietenfamilie. Het komt oorspronkelijk uit Zuid-Europa en groeit in het wild bijna altijd op een zonnige plek langs de kust. In het voorjaar loopt de plant uit met een stekelig blad dat uitgesproken witte nerven heeft. Mariadistel staat bekend vanwege zijn positieve eigenschappen ter ondersteuning van de reiniging van de lever.

Hoe wordt Mariadistel gebruikt?

De zaden van de distel worden al eeuwenlang gebruikt voor medicinale doeleinden. Mariadistel staat bekend vanwege zijn positieve eigenschappen ter ondersteuning van de reiniging van de lever.

Silymarine, de verzamelnaam voor de drie bestanddelen van de Mariadistel vrucht, heeft een goede invloed op de ontwikkeling van de lever. Het is een krachtige antioxidant. Ook stimuleert Silymarine het wegstromen van gal naar de galbaas, waardoor het de vorming van galstenen voorkomt.

Mariadistel capsules kopen bij Supergoods

Mariadistel capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mariadistel (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *