Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Maretak?

Maretak, ook bekend als vogellijm, mistel of de Engelse naam mistletoe, is een groenblijvende plant uit de sandelhoutfamilie. De plant komt voor in Europa, Noordwest-Afrika en Azië. Het staat in de kruidengeneeskunde bekend als plant met medicinale eigenschappen. Het kruid wordt voor verschillende toepassingen ingezet.

Hoe wordt Maretak gebruikt?

Maretak is rijk aan lectines en viscotoxines. Hierdoor heeft het kruid een hartversterkende werking. Ook staat het erom bekend goed te zijn voor de bloeddruk en voor de cholesterol. Het kruid wordt met succes gebruikt voor het terugdringen van een licht verhoogde bloeddruk. Zodra de bloeddruk is genormaliseerd is een regelmatige inname van maretak goed ter voorkoming van een nieuwe stijging van de bloeddruk. Maretak is een antioxidant en het kruid werkt goed ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Maretak capsules kopen bij Supergoods

Maretak capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maretak (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *