Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Malabarnoot?

De Malabarnoot, ook wel bekend vasaka, vasica of Indiaas longkruid, is een tropische plantensoort uit het noorden van Zuid-Azië. De Malabarnoot bevat stoffen met geneeskrachtige werkingen. De plant wordt al duizenden jaren in de Aziatische geneeskunde gebruikt.

Hoe wordt Malabarnoot air gebruikt?

De Malabarnoot wordt al duizenden jaren in de Aziatische geneeskunde gebruikt bij de behandeling van tuberculose, astma en hooikoorts. De werkzame stoffen maken de luchtpijpvertakkingen in de longen wijder en werken als oplosmiddel voor slijm, wat problemen met de ademhaling verlicht. Het is ook een middel tegen verschillende allergische reacties, hepatitis, koorts en oogontsteking.

Malabarnoot Air zorgt voor gezonde luchtwegen en beschermt de cellen tegen oxidatieve schade. Ook zorgt het voor ondersteuning van het afweersysteem.

Malabarnoot air capsules kopen bij Supergoods

Malabarnoot air capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

1 beoordeling voor Malabarnoot air (90 capsules)

  1. Henny

    Iemand gaf mij de tip om deze supplementen met Malabarnoot van Supergoods te proberen. Deze week mijn eerste bestelling gedaan en de producten kwamen snel binnen. Nu een paar dagen aan het gebruiken en het bevalt me goed. Ik kom zeker terug voor nieuwe bestellingen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *