Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Koemis koetjing?

Koemis koetjing, ook bekend als Kumis kucing of Kattensnor, is een plant die groei in Zuidoost-Azië. De bloemen van de plant lijken op een kattensnor. Kumis betekent snor en kucing betekent kat. De thee van deze plant wordt ook wel Javaanse Nierthee genoemd omdat het goed is voor de nieren.

Hoe wordt Koemis koetjing gebruikt?

De thee van de Koemis Koetjing wordt ook wel Javaanse Nierthee genoemd omdat het goed is voor de nieren. Het zorgt voor het lozen van afvalstoffen uit het lichaam. Het wordt al eeuwen gebruikt als medicijn tegen nierziekten.

Koemis Koetjing capsules kopen bij Supergoods

Koemis Koetjing capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koemis koetjing (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *