Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Kalmegh?

Kalmegh, ook wel bekend als Kalpanath, Indiase Gentiaan of Bitterspitje, is een belangrijk kruid in de Indiase kruidenkunde (Ayurveda). Het groeit in Azië en heeft een zeer bittere smaak. Van dit kruid wordt meestal het blad en soms de wortel gebruikt. Alle delen van de plant zijn bitter. De bittere smaak komt voort uit de verscheidene bitterstoffen die aanwezig zijn in de plant.

Hoe wordt Kalmegh gebruikt?

Kalmegh wordt al eeuwenland gebruikt als kruid met genezende werking in de Chinese geneeskunde en de Indiase kruidenkunde (Ayurveda). Het kruid is bitter en er zitten veel diterpenen en flavonen in. Het bevat: andrografolide, andrografosterol , neoandrografolide, homoandrografolide, andrografaan, andrografoon, andrografosterine, andrografine, andrografoneo, andrografoside, andropaniculosin A, andropani-culoside A, andrograpanine, isoandrografolide en skullcaflavone.

Kalmegh werkt goed voor de lever en de spijsvertering, tegen ontstekingen en infecties, ondersteunt het immuunsysteem en helpt om aan te sterken. Het wordt vanwege zijn eigenschappen ook wel ‘Indische echinacea’ genoemd.

Kalmegh capsules kopen bij Supergoods

Kalmegh capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kalmegh (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *