Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Jiaogulan?

Jiaogulan, ook wel bekend als wonder gras of de Ginseng van het zuiden, is een klimplant uit de komkommerfamilie die voorkomt in Zuidoost-China, Japan en Thailand. Het wordt al eeuwen gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde (TCM). De plant wordt in de Chinese provincie Guizhou het ‘kruid der onsterfelijkheid’ genoemd, omdat het hoge aantal honderdjarigen in de regio aan het dagelijks gebruik van dit geneeskruid wordt toegeschreven. In China wordt het een Xian Cao genoemd en in Japan Amachazuru.

Hoe wordt Jiaogulan gebruikt?

Belangrijke stoffen van Jiaogulan staan bekend als adaptogeen en antioxidiant, die zorgen voor een grote verscheidenheid aan therapeutische effecten. Het zorgt voor antioxidant bescherming, versterkt de immuniteit, zorgt voor verbetering van de cardiovasculaire functie en de bloeddruk en heeft een cholesterolverlagend effect. Deze effecten zijn interessant voor de kruidengeneeskunde en zijn toe te schrijven aan de saponinen die lijken op de ginsenosiden van ginseng.

Jiaogulan capsules kopen bij Supergoods

Jiaogulan capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jiaogulan (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *