Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Hop?

Hop is een plant uit de hennepfamilie, die in Nederland en België in het wild voorkomt. De hopbellen (vruchtkegels) worden als conserveer- en smaakmiddel gebruikt bij de bereiding van bier, maar aan het extract van de plant wordt ook een rustgevende en kalmerende werking toegeschreven. Hop bevat onder meer polyfenolen met fyto-oestrogene eigenschappen. Daarnaast bevat het flavonoïden, kalium, vitamines uit het B-complex en aminozuren.

Hoe wordt Hop gebruikt?

Aan het extract van de plant wordt een rustgevende en kalmerende werking toegeschreven. Het kan onder andere helpen bij ontspanning en een goede nachtrust. Ook wordt het beschouwd als maagversterkend, helpt het bij de spijsvertering en is het goed voor de cholesterol. Een van de in hop voorkomende stoffen is lupuline, met een fyto-oestrogene werking. Het kan helpen bij overgangsverschijnselen en is daarom geliefd bij vrouwen in de overgang.

Hop capsules kopen bij Supergoods

Hop capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule tijdens of na elke maaltijd innemen met warm water. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hop (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *