Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Heermoes?

Heermoes (Equisetum arvense) is een plant uit de paardenstaartenfamilie. Het wordt ook wel roobol, akkerpaardenstaart, kattenstaart of unjer genoemd. De plant behoort tot de oudste planten ter wereld. Hij behoort tot een plantenfamilie die al in de prehistorie voorkwam. Hij groeit in weiden en langs paden en wegen. Ook komt de plant voor op woeste grond en tegen heuvels en hellingen. De plant heeft geen bloemen. Het is in tegenstelling tot veel kruiden geen zaadplant, maar een sporenplant. Vanwege de lange wortels is heermoes in staat om voedingsstoffen diep uit de aarde naar boven te halen. Het extract van de plant zit vol waardevolle stoffen, waaronder mineralen, vezels en silicium. De plant wordt in de fytotherapie gebruikt als alternatief geneesmiddel.

Hoe wordt Heermoes gebruikt?

Heermoes extract in onze supplementen en capsules zit vol waardevolle stoffen. Het is goed voor de nagels, het haar en de huid. Ook heeft het een positieve invloed op de lever, op het hart en de bloedvaten en werkt het ontspannend en rustgevend.

Heermoes capsules kopen bij Supergoods

Heermoes capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

1 beoordeling voor Heermoes (90 capsules)

  1. Rianne de Wit

    Mijn huid, mijn haar en mijn nagels zien er weer goed uit. Ik kreeg Heermoes als tip van een vriendin en ben tevreden over de snelle levering en goede prijs op jullie website. Bedankt!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *