Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Hawthorn?

Hawthorn, ook bekend als Meidoorn, is een struik uit de rozenfamilie. Het zijn struiken die van nature in Europa, Noord-Amerika, Azië en Noord-Afrika voorkomen. De struik heeft witte bloemen in de zomer en rode bessen in de herfst. De bloemen, de bladeren en in mindere mate de bessen, bevatten allerlei verschillende stoffen zoals flavonoïden, procyanidines, vitamine C, tannines, glycosiden en antioxidanten.

Hoe wordt Hawthorn gebruikt?

Door de aanwezigheid van allerlei verschillende stoffen heeft Hawthorn een gunstige invloed op de bloeddruk en ondersteunt hart- en bloedvaten. Ook is het een rustgever en ondersteunt het een goede nachtrust.

Hawthorn capsules kopen bij Supergoods

Hawthorn capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hawthorn (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *