Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Guarana?

Guarana is afkomstig van de zaden van de Guarana plant. Het is een liaanvormige plant die tegen bomen opgroeit in de Amazone in Brazilie. Het wordt in die gebieden al eeuwen door de inheemse bevolking gebruikt als natuurlijk energiesupplement. De plant bevat een hoge concentratie cafeïne.

Hoe wordt Guarana gebruikt?

Guarana bevat een hoge concentratie cafeïne, die het vrijkomen van adrenaline bevordert. Het zorgt direct voor nieuwe energie. Het ondersteunt het concentratievermogen, en de hersen- en zenuwfuncties. Daarnaast kan het een positieve invloed hebben ten aanzien van de vetverbranding.
Net als met andere cafeïnehoudende producten moeten mensen met hartproblemen of hoge bloeddruk oppassen wanneer ze grote hoeveelheden Guarana gebruiken.

Guarana capsules kopen bij Supergoods

Guarana capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Guarana (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *