Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Fo-ti?

Fo-ti, ook bekend onder de naam He Shou Wu, is een kruid uit Azië. Het is een kruidachtige klimplant die groeit in China, Vietnam en Japan. Het is één van de meest populaire en gewaardeerde Jing tonica in de Aziatische kruidenleer. De wortel van de plant wordt ingezet voor verschillende toepassingen. De wortel bevat onder meer anthraquinonen, looistoffen, fosfolipiden en mineralen.

Hoe wordt Fo-ti gebruikt?

De wortel van Fo-ti, een kruidachtige klimplant, wordt ingezet voor verschillende toepassingen. Fo-ti wordt gezien als een adaptogeen. Het kruid is rijk aan antioxidanten, stoffen die ons lichaam beschermen tegen oxidatieve schade door vrije radicalen. Het is een krachtig anti-verouderingskruid. Het helpt bij de voeding van het bloed en is goed voor de seksuele vitaliteit. Ook is het kruid goed tegen grijs haar en voor de huid.

Fo-ti capsules kopen bij Supergoods

Fo-ti capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fo-ti (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *