Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Echinacea?

Echinacea, in Nederland ook wel bekend als Rode zonnehoed omdat de bloemknoppen de vorm hebben van een hoed, heeft een weerstand verhogende werking. Oorspronkelijk komt de plant uit Noord-Amerika. Hier werd de plant door de Indianen al gebruikt vanwege de positieve effecten op het verhogen van de weerstand.

Hoe wordt Echinacea gebruikt?

Echinacea kan gebruikt worden voor de bescherming en bestrijding van griep en verkoudheid. Het is een ideaal voedingssupplement voor de koudere maanden, wanneer het opbouwen en versterken van de weerstand belangrijk kan zijn. Het is een voedingssupplement dat in Nederland in de koudere maanden veel wordt gebruikt als aanvulling op een gezonde en evenwichtige levensstijl om de weerstand te verhogen.

Echinacea capsules kopen bij Supergoods

Echinacea capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Echinacea (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *