Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Dong Quai?

Dong Quai of Chinese engelwortel is een plant met witgroene bloemen. Het wordt ook wel de ‘ginseng voor vrouwen’ genoemd, omdat het voor veel vrouwenklachten helpt. Van oorsprong komt het kruid vooral voor in Oost-Azië. Het kruid, dat in Nederland nog relatief onbekend is, behoort tot de meest gebruikte kruiden in de traditionele Chinese geneeskunde.

Hoe wordt Dong Quai gebruikt?

Dong Quai behoort tot de meest gebruikte kruiden in de traditionele Chinese geneeskunde. Deze ‘ginseng voor vrouwen’ ondersteunt vrouwen tijdens de maandelijkse periode en helpt bij de gezondheid van de luchtwegen. Ook wordt dit kruid in China al eeuwen ingezet bij verminderde weerstand, vermoeidheid, en ter verhoging van de energie, levenslust en vitaliteit.

Dong Quai capsules kopen bij Supergoods

Dong Quai capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dong Quai (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *