Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Dobrudua?

Dobrudua, ook bekend als Peperhout, groeit diep in het binnenland van Suriname. Het is een kruid dat vaak gebruikt wordt in de traditionele geneeskunde van Suriname. Het wordt verkocht op de medicijnmarkten in Suriname. Je kunt er diverse kruiden, houtsoorten en producten kopen met geneeskrachtige werking. Veel Surinaamse mensen geloven dat de traditionele geneeskunde voordelen biedt ten opzichte van de reguliere geneeskunde. Dobrudua staat vooral bekend om zijn libido verhogende effect.

Hoe wordt Dobrudua gebruikt?

Dobrudua is een medicijn dat oorspronkelijk bedoeld is voor hart- en vaatziekten. Tegenwoordig wordt het meer gebruikt als libido verhogend middel. Het heeft een stimulerend effect op de seksuele energie, vooral als een verlaagd libido het gevolg is van stress of ouderdom. Het verwijdt de bloedvaten waardoor mannen een betere erectie krijgen. Ook heeft het de reputatie het verouderingsproces te vertragen.

Dobrudua capsules kopen bij Supergoods

Dobrudua capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dobrudua (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *