Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Damiana?

Damiana is een plant met gele bloemen en geurige bladeren die voorkomt in Midden- en Zuid-Amerika. Het kruid wordt in de kruidengeneeskunde al vele eeuwen gebruikt om de zin in seks te vergroten. Het kruid werkt libido opwekkend en heeft een goede invloed op het voortplantingsgestel. Het kan de seksuele functies voor zowel mannen als vrouwen verbeteren. Het is een populair kruid in Mexico en omstreken. Het kruid wordt al eeuwenlang gebruikt door de Maya-indianen.

Damiana bloem

Hoe wordt Damiana gebruikt?

Damiana is goed voor de potentie, helpt bij vrouwenklachten en werkt ontspannend. Het is goed voor de bloedcirculatie en stofwisseling. Het kruid wordt al eeuwenlang gebruikt door de Maya-indianen. In de kruidengeneeskunde wordt het gebruikt als seksueel stimulerend middel, bij urineweginfecties en bij incontinentie bij ouderen.

In de Mexicaanse volksheelkunde wordt thee gebruikt van dit kruid voor onder andere de regulering van de menstruatie, diabetes, maagproblemen, reuma, hoofdpijn en schorpioensteken. Naast het gebruik als seksueel stimulerend middel, gebruiken de Noord-Mexicaanse indianen het ook bij astma, spierzwakte en stress.

Damiana capsules kopen bij Supergoods

Damiana capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Damiana capsules voor een beter libido

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

 

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

1 beoordeling voor Damiana (90 capsules)

  1. Bianca van Drie

    Een uitstekend supplement wat zeer goed werkt voor mij. Damiana zorgt er voor dat ik minder moe ben en veel meer energie heb. Ook mijn libido is beter. Ik ben zeer tevreden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *