Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Citroenmelisse?

Citroenmelisse is een plant die tot de lipbloemenfamilie behoort. De plant ruikt naar citroen. De naam komt van het Oudgriekse woord melissa, dat ‘honingbij’ betekent. Deze naam is zeer toepasselijk omdat de plant veel bijen aantrekt. De plant staat bekend als een belangrijke producent van nectar, de grondstof van honing. Het is een multifunctioneel kruid dat al vele eeuwen in de kruidenkunde wordt gebruikt.

Hoe wordt Citroenmelisse gebruikt?

Citroenmelisse is een multifunctioneel kruid dat vaak wordt gebruikt. Aan Citroenmelisse wordt een anti-stress- en anti-slapeloosheidseffect toegeschreven. Het helpt dus voor minder stress en een betere nachtrust. Ook heeft het kruid een positief effect op de spijsvertering en de luchtwegen.

Citroenmelisse capsules kopen bij Supergoods

Citroenmelisse capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Citroenmelisse (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *