Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Chaga?

Chaga, ofwel de Berkenweerschijnzwam, is een zwam die op de stam van berkenbomen groeit. Hij is van oudsher enorm geliefd in Siberië en Azië. Chaga wordt in deze gebieden traditioneel gebruikt voor vitaliteit en bescherming tegen ziekten.

Hoe wordt Chaga gebruikt?

De Chaga zwam wordt al honderden jaren gebruikt in de Russische gezondheidskunde wegens zijn heilzame werking. Ook in de traditionele Chinese kruidenkunde wordt Chaga gezien als superfood. Een van de belangrijkste redenen om Chaga te gebruiken is het onderhouden van een gezonde ‘chi’, oftewel een gezonde, uitgebalanceerde levensenergie.

Chaga capsules kopen bij Supergoods

Chaga capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chaga (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *