Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Cat’s claw?

Cat’s claw, of Kattenklauw, groeit in de Amazone, waar het ook wel het ‘heilige kruid van het regenwoud’ wordt genoemd. De plant heeft zijn naam te danken aan de kleine doornen aan de basis van de bladeren, die eruitzien als de klauw van een kat. De plant wordt beschouwd als een waardevolle plant en behoort tot de beschermde soorten. Indianen gebruikten de binnenkant van de schors en de wortel honderden jaren geleden al voor ondersteuning van het immuunsysteem. Ook in Westerse landen wordt het kruid steeds meer gebruikt.

Hoe wordt Cat’s claw gebruikt?

Cat’s claw is vooral bekend voor zijn zeer goede resultaten bij het verhogen van de weerstand. Het wordt gebruikt ter ondersteuning van het immuunsysteem. Het Zuid-Amerikaanse kruid is efficiënt bij het doden van virussen. De ontstekingsremmende werking is te danken aan de vele fytochemicaliën die in de plant aanwezig zijn.

Cat’s claw beschermt het hart, omdat het de bloeddruk en de cholesterol vermindert. Het kruid bevat sterolen die in het lichaam reageren zoals steroïden. Onderzoek heeft aangetoond dat het zwellingen tot 50% kan verminderen. Het heeft een reinigende invloed op het lichaam. Vooral de darmen blijven schoon. Bovendien zorgt het ervoor dat er meer goede bacteriën in de darmen worden aangemaakt, wat het weerstandsverhogende effect nog versterkt.

De hoeveelheid anti-oxidanten in Cat’s claw houden het lichaam en de huid jong. Ook helpt het bij chronische pijn.

Cat’s claw capsules kopen bij Supergoods

Cat’s claw capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voedin

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cat’s claw (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *