Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Cascara sagrada?

Cascara sagrada is een boom die voorkomt langs de westkust van Noord-Amerika. Het betekent letterlijk ‘heilige schors’. De boom bloeit met kleine witte bloemetjes die uiteindelijk overgaan in zwarte bessen. Cascara sagrada is een sterk middel om de darmwerking te stimuleren en de spijsvertering te bevorderen.  De Indianen gebruiken de schors en de bessen van de boom al minstens 1000 jaar als laxeermiddel.

Hoe wordt Cascara sagrada gebruikt?

In Noord-Amerika stond Cascara sagrada bekend als natuurmedicijn. De Indianen gebruiken het al minstens 1000 jaar als laxeermiddel. Het helpt bij obstipatie. Let op: Niet gebruiken bij last van diarree, dunne ontlasting of buikpijn. Het laxerende effect van Cascara sagrada kan deze symptomen verergeren.

Cascara sagrada capsules kopen bij Supergoods

Cascara sagrada capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cascara sagrada (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *