Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Camu camu?

Camu camu is een kleine boom met roodpaarse bessen die groeit in het Amazoneregenwoud in Peru en Brazilië. De bessen bevatten de meeste vitamine C van alle vruchten op aarde. Ongeveer dertig keer zoveel als in een sinaasappel. Daarnaast bevat Camu camu diverse mineralen. Camu camu is een superfood uit de Amazone.

Hoe wordt Camu camu gebruikt?

Camu camu is een superfood uit de Amazone en kan helpen de gezonde cellen in het lichaam te beschermen tegen vrije radicalen. De bessen bevatten, naast vitamine C, ook vitamine B3, ijzer, fosfor, kalium, fytochemicaliën en aminozuren. Al deze voedingsstoffen zorgen ervoor dat de opname van vitamine C wordt bevorderd. Vitamine C helpt bij de ondersteuning van het immuunsysteem.

Camu camu capsules kopen bij Supergoods

Camu camu capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Camu camu (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *