Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat is Brandnetelwortel?

Brandnetel is zeer bekend kruid, dat veel voorkomt in Nederland. Het is een wilde plant met een grote verscheidenheid aan toepassingen. Brandnetelblad wordt al vele generaties gebruikt om thee van te zetten of om soep van te maken. Door het koken verliezen de haartjes, die normaal voor branderige plekken zorgen, hun werking. Voor deze capsules zijn de brandnetelwortels gebruikt. De wortel en de bladeren van de Brandnetel kennen verschillende toepassingen.

Hoe wordt Brandnetelwortel gebruikt?

Brandnetel is een krachtige en veelzijdige plant. De inzet van brandnetel als kruidenmiddel gaat al eeuwen terug en er worden steeds meer voordelen ontdekt. De wortel en de bladeren kennen verschillende toepassingen. Brandnetelwortel extract kan worden gebruikt voor een goede prostaatfunctie.

Brandnetelwortel capsules kopen bij Supergoods

Brandnetelwortel capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

1 beoordeling voor Brandnetelwortel (90 capsules)

  1. Laura Vermetten

    Dit is een goede ondersteuner voor je immuunsysteem. Ik en mijn man gebruiken deze al tijden naar volle tevredenheid.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *