Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Brandnetelblad?

Brandnetel is één van de bekendste kruiden. Het is een wilde plant met een grote verscheidenheid aan toepassingen. De plant komt veelvuldig voor in ons land. Brandnetelblad wordt al vele generaties gebruikt om thee van te zetten of om soep van te maken. Door het koken verliezen de haartjes, die normaal voor branderige plekken zorgen, hun werking. Voor deze capsules zijn de brandnetelbladeren gedroogd en vermalen tot poeder. Het extract is een traditioneel kruidenmiddel dat voor verschillende toepassingen kan worden gebruikt.

Hoe wordt Brandnetelblad gebruikt?

Brandnetelblad is een veelzijdig kruid, dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden. Het kan een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de urinewegen en de vochthuishouding en reiniging van het lichaam ondersteunen. Het traditionele kruidenmiddel wordt ook gebruikt omdat het een bijdrage kan leveren aan het gezond houden van de huid. Ook geeft het haar weer glans en is het goed voor de nagels.

Brandnetelblad capsules kopen bij Supergoods

Brandnetelblad capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brandnetelblad (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *