Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Boswellia?

Boswellia is een extract dat wordt gewonnen wordt uit de hars van de wierookboom. Het is een boom die van oorsprong voorkomt in de heuvelachtige gebieden van India. Het gebruik van Boswellia kent een lange traditie in de Indiase kruidenkunde (Ayurveda).

Hoe wordt Boswellia gebruikt?

In de Indiase kruidenkunde wordt Boswellia vaak gebruikt voor soepele gewrichten, luchtwegen en darmen. Het kan goed in combinatie met Glucosamine ingenomen worden. Naast dat het wordt gebruikt als supplement met geneeskrachtige werking, wordt de hars van de boom in India ook gebruikt bij religieuze ceremonies.

Boswellia capsules kopen bij Supergoods

Boswellia capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

2 capsules (1-2 maal daags) rond een maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boswellia (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *