Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelmandje

Wat zijn Beter Slapen capsules?

Beter Slapen capsules zijn een voedingssupplement voor het verbeteren van je slaap en nachtrust. De capsules zijn samengesteld op basis van de volgende geneeskrachtige en rustgevende kruiden: Basilicum, Tijm, Rozemarijn, Lavendel, Pepermuntblad, Majoraan, Kaneel en Vitamine C en D.

Kies voor natuurlijke Beter Slapen capsules

Slaap je slecht? Voldoende slaap is ontzettend belangrijk voor je gezondheid. Vaak krijgen mensen die slecht slapen door hun arts benzodiazepinen voorgeschreven. Van dit soort slaapmiddelen is het bekend dat ze behoorlijk verslavend kunnen zijn. Maak je liever gebruik van natuurlijke producten voor een goede slaap en een betere nachtrust? Kies dan voor Beter Slapen capsules van Supergoods.

Beter Slapen capsules voor goede nachtrust

Slapen helpt je lichaam en hersenen goed te functioneren. Voor veel mensen is lekker slapen niet vanzelfsprekend. Steeds meer mensen hebben last van een slechte nachtrust met als gevolg vermoeidheidsklachten en een laag energieniveau. Een goede nachtrust kan dingen als leren, het geheugen, beslissingen maken en creativiteit verbeteren. Daarnaast is er een verband tussen voldoende slaap en een lager risico op hartziekte, diabetes, een beroerte en obesitas.

Als je last hebt van slecht slapen en een slechte nachtrust, dan zou je kruiden en supplementen in de vorm van deze natuurlijke Beter Slapen capsules kunnen gebruiken. Het supplement helpt als een natuurlijk slaapmiddel om je nachtrust structureel te verbeteren. Uiteraard adviseren we het gebruik in combinatie met een gezond en uitgebalanceerd leefpatroon met goede voeding en voldoende beweging.

Hoe worden Beter Slapen capsules gebruikt?

De echte oplossing voor een slaapprobleem ligt natuurlijk in het aanpakken van de oorzaak van slecht slapen en een slechte nachtrust. Beter Slapen capsules kunnen op een natuurlijke manier uitkomst bieden als een alternatief voor slaapmiddelen. De speciale samenstelling van ons supplement om beter te slapen bevat geneeskrachtige en rustgevende kruiden.

Heerlijk geslapen met natuurlijk slaapmiddel Beter Slapen capsules

Beter Slapen capsules kopen bij Supergoods

Beter Slapen capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

 

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

 

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

1 beoordeling voor Beter Slapen capsules (90 capsules)

  1. Carlijn Vermetten

    Helpt mij om beter in slaap te komen. Ik heb een betere nachtrust hierdoor!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *