Gratis verzenden vanaf €50,-
0
Je winkelwagen

Wat is Aziatische waternavel?

Aziatische waternavel, ook bekend als Gotu Kola, is een plant met ronde bladeren en witte of roze bloemen die van oudsher groeit in Azië. De belangrijkste actieve stoffen in Aziatische waternavel zijn triterpene glycosiden, alkaloïden en etherische olie. Aan de plant worden verschillende gezondheidsvoordelen toegeschreven. Het is een bekend en veel gebruikt kruid in de Indiase kruidenkunde (Ayurveda) en in China. Het wordt als supplement voor verschillende doeleinden ingezet.

Hoe wordt Aziatische waternavel gebruikt?

Aziatische waternavel of Gotu Kola wordt al eeuwenlang gebruikt in de Indiase kruidenkunde (Ayurveda) en in China. De supplementen bevatten verschillende actieve stoffen, zoals triterpene glycosiden, alkaloïden en etherische olie. Aziatische waternavel wordt als supplement voor vele doeleinden ingezet. De plant kan onder meer worden gebruikt ter ondersteuning voor de concentratie, voor de bloedvaten en bloedcirculatie. Ook wordt het gebruikt om wondgenezing te bevorderen. Het ondersteunt het helen van de huid en kan bijdragen aan het verminderen van littekenvorming. In de Chinese en Indiase traditionele geneeswijzen is de plant erg populair.

Aziatische waternavel capsules kopen bij Supergoods

Aziatische waternavel capsules koop je snel en voordelig bij Supergoods.nl. Supergoods, de naam van onze winkel zegt het al: supergoede producten om jezelf supergoed te voelen.

Wanneer je op zoek bent naar specifieke vitamines of supplementen kun je makkelijk gebruik maken van onze zoekfunctie. Uiteraard kun je met al je vragen over onze vitamines en voedingssupplementen bij ons terecht. Supergoods.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, worden direct verzonden. Wel zo prettig als je snel iets nodig hebt.

Gebruiksaanwijzing

1 capsule ruim voor elke maaltijd innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Buiten bereik van kinderen houden. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding

*Veel van de genoemde gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen van dit supplement, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA. Door strenge EU-wetgeving, mogen we maar beperkte informatie geven over de werking van producten. Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Gewicht 52 g
Afmetingen 150 × 110 × 150 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aziatische waternavel (90 capsules)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *